Lidmaatschap

HWU lidmaatschap

De Hengelose Wandel Unie biedt u bij deze de unieke gelegenheid om een lidmaatschap van de Hengelose Wandel Unie te bemachtigen. Hierbij kunt u kiezen uit een alles-in-1 lidmaatschap KWBN + lidmaatschap HWU, een basis lidmaatschap KWBN + lidmaatschap HWU en alleen een lidmaatschap van de HWU.

Wat is nu uw voordeel om lid te worden van deze vereniging?
Behalve dat u gratis kunt deelnemen aan alle door de HWU georganiseerde wandelingen. Daarbij maakt u automatisch ook nog eens deel uit van een enthousiaste groep mensen waar wandelen als een rode draad door hun leven loopt. Indien u dat wenst, kunt u zelfs deel uit gaan maken van de organisatie van de HWU evenementen. U wordt op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen de HWU door (on)regelmatige toezending van onze nieuwsflits.

Als alles-in-1 lid KWBN + HWU heeft u daarbij nog de volgende voordelen:

  • U ontvangt 5 keer per jaar het Wandelsport Magazine.
  • U ontvangt 1 exemplaar van het Landelijk Wandel Programma (LWP)
  • U kunt tegen gereduceerd tarief deelnemen aan alle wandeltochten die worden georganiseerd door bij erkende wandelbonden aangesloten verenigingen. Aan de wandelevenementen van de Hengelose Wandel Unie kunt u zelfs gratis deelnemen.

Wat kost dit alles?
Om de kosten hoeft u het niet te laten, voor slechts € 12,00 per jaar bent u al lid van de HWU .Een basis lidmaatschap KWBN + lidmaatschap HWU kost € 23,- en een alles-in-1 lidmaatschap KWBN + lidmaatschap HWU kost slechts € 30,50. Als u een beetje (georganiseerd) wandelt, heeft u met een paar wandelingen dit lidmaatschap al weer terugverdiend.